Corona restriktioner

OPDATERING I FORHOLD TIL NYE CORONA RESTRIKTIONER Ungdomstræning fra 26. oktober:
Heldigvis kan vi forsætte ungdomstræningen for alle under 21 år som normalt, selvom der er skærpede retningslinjer fra myndighederne. Så vi ses i hallen som normalt til alle ungdomshold! En ting I dog skal huske er, at man nu som på alle andre offentlige indendørs steder skal bære maske/mundbind ved indgang i hallen. Maske/mundbind skal vi ikke have på under selve træningen.
Forældre og andre voksne over 21 år må i den kommende periode IKKE komme ind i hallen, da vi så vil bryde forsamlingsforbuddet. Én træner/leder over 21 år er dog tilladt i hallen sammen med de børn og unge der er i hallen. Dog må der aldrig være mere end 50 børn/unge i hallen, hvilket ikke vil blive et problem at overhole.
For alle over 21 år: Træning og baneleje fra 26. oktober:
I vil alle blive kontaktet via email eller på anden vis i forhold til hvilke tiltag vi er nødt til at tage omkring netop jeres hold/baneleje forhold i forhold til de nye restriktioner der forbyder forsamlinger på over 10 personer.
FKU/åben hal fra 26. oktober: Indtil videre er der IKKE åben for FKU/åben hal da antallet af personer i hallen ikke kan begrænses/kontrolleres tilstrækkeligt i forhold til myndighedernes nyindførte krav.

Hvis I har nogen spørgsmål siger I selvfølgelig bare til!

Hilsen
Tina Hahn
Formand
Helsingør Badminton Klub

Udgivet i Ikke kategoriseret.